Første spadestik på Lash Miller tilbygning, på University of Toronto

Opførelsen af Lash Miller tilbygning igangsat

Mikkelsen Arkitekter deltog d. 7 november i første spadestik på vores tilbygning for Lash Miller Chemical Building på University of Toronto, i Canada.

Ceremonien, hvor bygherregruppen, rådgivere, entreprenør og lokale aktører deltog, markerede starten på udførelsesfasen af byggeriet, hvor Acceleration Consortium (AC) skal huses og hvor Institut for Kemi kan se frem til ’state of the art’ laboratorier og faciliteter.

Opgaven udføres i tæt samarbejde med bygherre University of Toronto og vores lokale rådgiver Cumulus Architects, Arup Engineering, mcCallumSather som laboratorie konsulent, Urbacon som entreprenør og en række underrådgivere.

Acceleration Consortium (AC), som blev lanceret i 2021, fusionerer kunstig intelligens (AI), robotteknologi, teknik og kemi for at accelerere designet og opdagelsen af nye materialer. Ved hjælp af selvkørende laboratorier drevet af kunstig intelligens arbejder AC på at opdage materialer, der er nødvendige for at opbygge en generel, mere bæredygtig fremtid.

"Den forskning, der udføres i Acceleration Consortium, er med en banebrydende tilgang til materialeopdagelse. Nu, mere end nogensinde før, har vi brug for sådanne nye teknologier til at hjælpe med at løse verdens mest eksistentielle og vanskelige problemer, fra klimaændringer til plastikforurening til kræft,” sagde Melanie Woodin, dekan ved Faculty of Arts & Science, ved University of Toronto. "Denne tilbygning handler i sandhed om at fremme universitetets mission om forskning og undervisningskvalitet."

Mikkelsen Arkitekter er lead arkitekt på opgaven og ser frem til at aflevere tilbygningen på University of Toronto campus i foråret 2026.

Læs mere her


 

Relaterede Nyheder

Previous
Previous

Stig Mikkelsen taler på Sustainable Labs Halifax 2023

Next
Next

Østre Kapel i Sydhavnen – ny opgave vundet!