Stig Mikkelsen taler på Sustainable Labs Halifax 2023

Sustainable Labs Halifax 2023, The road to net zero: Reinforcing for climate change

Stig Mikkelsen er i dag taler på konferencen Sustainable Labs Halifax 2023, sammen med vores bygherre og en del af vores rådgiverhold, på vores aktuelle opgave i Toronto, tilbygningen Lash Miller, på University of Toronto.

Oplægget handler om design af fremtidens selvkørende laboratorium: kunstig intelligens, automatisering og acceleration af forskning. Formålet med præsentationen er at diskutere, hvordan man planlægger og designer for et radikalt nyt paradigme, der bevæger sig væk fra traditionel forskningskemi til integreret kunstig intelligens, ’machine learning’, robotteknologi og automatisering med høj kapacitet. 

Hvordan beslutter vi, hvilke bygningsinfrastrukturer der er vigtige for fremtidig fleksibilitet og skalerbarhed, i betragtning af den begrænsede information som er tilgængelig i dag? Hvordan identificerer designere systemprioriteter der skal indbygges i designet, samtidig med at de bibevarer de muligheder og den kapital, der kræves for at foretage ændringer i fremtiden? Hvordan går vi videre med kun begrænset viden for at lave robuste laboratorier i dag til modstandsdygtige laboratorier i morgen?

Disse og mange andre spørgsmål vil Stig Mikkelsen, Brandon R. Sutherland, Iyonne Rippie og Amanda Hamilton Fics besvare i oplægget, med udgangspunkt i de aktuelle design af Lash Millers automatiserede AI labs og selvkørende labs.

Læs mere her


 

Relaterede Nyheder

Previous
Previous

Godthåbhallen, Nuuk, er publiceret i Dagens Byggeri: Nordatlanten

Next
Next

Første spadestik på Lash Miller tilbygning, på University of Toronto