Nyheder

Mikkelsen Arkitekter har vundet totalentreprise til nybyggeri på DTU 228 Kemiteknik
Totalentreprise, del af vinderteam til DTU 228, Laboratorier og værksteder

Mikkelsen Arkitekter har vundet totalentreprisen på nybyggeri til DTU 228, i samarbejde med Hoffmann, MOE og LINK Arkitektur.

DTU Kemiteknik er et institut med vokseværk – både hvad angår mandskab og forskningsresultater. Instituttet har til huse både på Risø Campus og på Lyngby Campus, men ønsker at samle alle aktiviteter i Lyngby for at sikre optimal synergi og for at styrke instituttets position som et af de internationalt førende universitetsinstitutter inden for Chemical and Biochemical Engineering

Byggeprojektet består både af nybyggeri og renovering og skal understøtte behovet for mere plads til undervisning og forskning samt skabe et åbent, fleksibelt arbejdsmiljø, der kan inspirere ansatte og studerende foruden understøtte mere effektive arbejdsprocesser.

Kernen i bygning 228, som består af en række forsknings- og forsøgshaller, renoveres. De nuværende sidebygninger nedrives og bliver erstattet af en ny bygning, der binder bygning 228 sammen med de eksisterende bygninger 227 og 229. Den nye bygning kommer til at indeholde laboratorier, haller, værksted, undervisningslokaler, administration, supportfaciliteter og fællesområder.

 Læs omtale på Dagens Byggeri og Bygnet.


Seneste nyheder