Nyheder

MA_Vesterbrogade
Vi søger ny praktikant til nye og spændende opgaver

PRAKTIKANT

Vi kan tilbyde et udfordrende og varieret praktikforløb, hvor du får både ansvar og lov til at prøve kræfter med mange forskellige typer af opgaver, fra skitsering til projektering, fra renovering til nybyggeri. Du vil indgå som en integreret del af tegnestuens projektteams, som til dagligt løser opgaver, oftest i internationale samarbejder. Vi har i øjeblikket mange spændende opgaver og du vil opleve at være en del af en nyetableret tegnestue i rivende udvikling.

VI

/ Vi er en gruppe kompetente og dedikerede arkitekter, som alle deler visionen om at udvikle, raffinere og udfordre fagets kreative processer.

/ Vi arbejder med mange forskelige typer af projekter, både indenfor kultur, idræt, laboratorier og forskning, undervisningsbyggeri, boliger og masterplaner.

/ Vi udvikler ethvert projekt, uanset skala, med fokus på de sociale aspekter. Alle vores projekter er samtidig kendetegnet ved en høj grad af sammenhæng mellem ny teknologi og arkitektur – en kontinuerlig udforskning af grænserne mellem form, innovation og bæredygtighed.

/ Tegnestuen er beliggende på Vesterbro i København og beskæftiger pt. 25 medarbejdere.  Vi har en bred vifte af faglige profiler, interesser, aldre og nationaliteter – og vores arbejdsmiljø er præget af en uformel tone, tværfaglige diskussioner, stor erfaring i branchen samt plads til individualitet og fælles entusiasme.

DU

/ Har en afsluttet bachelorgrad på arkitektskolen eller lignende.

/ Har kendskab til Adobe, Autocad og 3D programmer.

/ Er engageret, brænder for arkitektur, og har lyst til at prøve at arbejde på en travl tegnestue, med mange forskelligartede opgaver.

Send en ansøgning med portfolio til praktikant@mikkelsengroup.dk

Hvis du har yderligere spørgsmål skal du være velkommen til at kontakte os på +4572302050

http://www.mikkelsengroup.dk/


Seneste nyheder