Nyheder

Ny Laboratorie- og Logistikbygning til Bispebjerg hospital

MIKKELSEN ARKITEKTER, WHR Architects og ARUP har vundet opgaven om byggeriet af ny laboratorie- og logistikbygning til Bispebjerg hospital.

Det er en kompleks og meget interessant opgave som vi er stolte over at skulle løse.

Projektet er første brik i realiseringen af den ambitiøse og spændende udbygningsplan for Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg.

Projektet består i 14.000 m² fordelt på laboratorier, logistik- og lagerfaciliteter samt forskningsfaciliteter for det samlede Bispebjerg Hospital.

Laboratorie- og logistikbygningens fornemste opgave bliver at servicere resten af Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg, – effektivt og gnidningsfrit.

Samtidig skal bygningen og nærområdet, give plads og være inviterende overfor den omkringliggende by og naboerne, ligesom det eksisterende hospitalsområde gør.

Vi ser opførelsen af Laboratorie- og logistikbygningen som en unik mulighed for i en samlet proces, at skabe en markant, funktionel og effektiv helhed, der i ét greb håndterer arkitektur, funktion og tekniske infrastrukturelle problematikker.

Teamet bag opgaven har stor erfaring med sundhedsproblematikker og komplekse bygningsprojekter i både international og dansk kontekst.

Vi ser frem til de næste skridt i udviklingen og realiseringen af projektet, i godt og tæt samarbejde med Bispebjerg Hospital og resten af konsortiet.

Se mere:

Børsen:

http://borsen.dk/nyheder/avisen/artikel/11/56993/artikel.html?hl=TWlra2Vsc2VuIEFya2l0ZWt0ZXI7YXJraXRla3RlcjtNaWtrZWxzZW47QXJraXRla3Rlcg,,

Licitationen:

http://www.licitationen.dk/artikel/VisArtikel.aspx?SiteID=LI&Lopenr=108230092


Seneste nyheder