Nyheder

Mikkelsen Arkitekter er prækvalificeret til at give tilbud på Nyt Center for Diabetes (CfD), Møllegade i København

Mikkelsen Arkitekter er sammen med MOE, Leth & Gori og Kristine Jensens Tegnestue blevet prækvalificeret til at byde på opgaven som totalrådgiver i forbindelse med etableringen af Nyt Center for Diabetes (CfD), Møllegade i København.

Diabetes er en af de hurtigst voksende kroniske sygdomme i verden. Hvert eneste år får mellem 1.600 og 1.800 nye københavnere diagnosticeret type 2-diabetes. Det forventes på denne baggrund, at efterspørgslen efter rehabiliteringsforløb på Center for Diabetes i de kommende år vil stige til 2.000 pr. år, hvilket medfører, at der skal etableres nye og større fysiske rammer til Center for Diabetes, hvis centret skal kunne imødekomme den stigende efterspørgsel.

Det nye CfD på ca. 3.000 m2 placeres på Møllegade i De Gamles By på Nørrebro. Der ønskes et rekreativt åndehul, som skaber sammenhæng med De Gamles By og det omkringliggende lokalområde, og der vil være fokus på bevægelse, sundhed og det gode måltid. Visionen er også, at huset åbner sig op for borgerne, som kan drive frivillige aktiviteter fx madlavning, træning og netværksdannelse samt rumme arrangementer for alle københavnere fx fællesspisning, hvor fokus er på hvordan man kan leve et sundt og aktivt liv gennem mad og fællesskaber.

De prækvalificerede virksomheder er:

 

CCO

– PRIMUS

– Marianne Levinsen

– Ølgaard

 

COBE

– ARUP

– Teknologisk Institut

 

Dorte Mandrup

– Steen Bisgaard

– AB Clausen

– Spangenberg & Madsen

 

Mikkelsen

– Leth & Gori

– Kristine Jensens Tegnestue

– MOE

 

NORD

– Tyrens

– AKT II

– 1:1 Landskab

 

 


Seneste nyheder